Ik ben Yvonne Timmermans en kom uit een artistieke kunstenaars familie. Waar tekenen, schilderen en beeldhouwen maar ook de liefde voor de eenvoud en de natuur belangrijk was. Hiermee is mijn basis gelegd. Voor mij is Creativiteit puur emotie, gevoel omzetten in iets positiefs, met daarbij passie voor kleuren, natuur en sfeer. Om dit ook naar anderen te kunnen overbrengen heb ik de opleiding Kunstzinnig Dynamisch Coach gedaan. Dit houd in dat ik creatieve werkvormen gebruik tijdens een creatief coaching traject. Daarnaast bied ik creatieve workshops en begeleid ik mensen die komen tekenen, schilderen en boetseren. Belangrijke elementen voor mij zijn:

De vrouw - kind zijn.

Puurheid- Aarde met zijn kleuren


Ik werk en experimenteer graag met oude schildertechnieken, acryl verf  in combinatie met textiel en bladgoud. Laat graag tijdens het proces mijn fantasie de vrije loop en stimuleer mensen die bij mij werken om dit eens te proberen.  Daarnaast boetseer ik graag. 

Mijn favoriete kleuren zijn:
Rood: de kleur van warmte en kracht.
Goud: de kleur van eerlijk en rechtvaardig.
Bruin: de kleur van nuchterheid, stabiel, praktisch.
Geel: de kleur van leergierig, brede interesse.
Groen: de kleur van ontspannen en realistisch.
Natuurlijk vind ik het erg leuk om mijn werk te laten zien in een expositie en nog leuker om de combi te maken met meerdere kunstenaars om daar composities te maken met elkaar en samen te werken. 
Yvonne Timmermans